GOSTILNA RIMLJAN

Obvestilo o zasebnosti

Kaj potrebujemo
Naša politika varovanja osebnih podatkov ureja uporabo in shranjevanje podatkov. Politiko varovanja osebnih podatkov si lahko ogledate na strani Obvestilo o zasebnosti (priloga spodaj).

Šili testenine, izdelava testenin in peciva, Marija Sedminek s.p., Rimska cesta 58 Šempeter je upravljalec osebnih podatkov, ki jih posreduje (subjekt podatkov: vi, kupec, obiskovalec itd.). Zbiramo naslednje vrste osebnih podatkov:

E-mail naslov;
Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka;
Podatke o plačilnih sredstvih, kot so podatki kreditnih ali plačilnih kartic, Paypal in ostali načini plačil;
Kopije osebnih dokumentov, ki potrdijo točnost osebnih podatkov;
Piškotke;
Google Analytics in Yandex ter Cloudflare sledenje obiska;
Povezave z osebnimi profili na socialnih skupinah.

Vsak osebni podatek po vrsti podatka pridobimo glede na nujnost in z ločenim soglasjem.

Zakaj jih potrebujemo?
Vaše osebne podatke potrebujemo za naslednje storitve:

E-mail naslov za odgovarjanje na vaša e-mail sporočila ali sporočila, poslana preko kontaktnih obrazcev;
E-mail naslov za pošiljanje ponudb in e-novic;
Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za sprejemanje rezervacij, povpraševanj in pošiljanje ponudb ali v zvezi z izpolnitvijo drugih Vaših zahtev;
Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za nakup darilnih bonov, voucherjev ali storitev in predmetov v zvezi z našo ponudbo;
Podatke o plačilnih sredstvih in kopije osebnih dokumentov za izvedbo storitev;
E-mail naslov za avtomatiziran marketing (potrjevanje rezervacij, zahvale za prijave in podobno);
Piškotki za delovanje spletnih stran;
Komuniciranje preko socialnih skupin z osebnimi profili, ki potrdijo povezavo z nami;
Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za občasne nagradne igre ali druge promocijske akcije z vašim predhodnim dovoljenjem;
Agregirane podatke iz Google Analytics ali Yandex Direct ter Cloudflare za sledenje obiska in interno analitiko, s katero bomo izboljševali vsebine.
Kaj počnemo z osebnimi podatki
Gostilna Rimljan, Marija Sedminek s.p., Rimska cesta 58 Šempeter ki je locirana v Sloveniji. Gostovanje in shranjevanje podatkov poteka v [email protected], ki je locirana v državah Evropske unije (Nemčija).

Noben tretji ponudnik nima dostopa do vaših podatkov, razen, če je to potrebno zaradi zakonodaje.

Kako dolgo jih hranimo?
V skladu z zakonom ali pravilnikom o hrambi podatkov, smo dolžni hraniti vaše podatke glede na obdobje hrambe osebnih podatkov (maksimalna doba je 20 let ali manj). Po tem obdobju bodo vaši osebni podatki arhivirani. Vse osebne podatke, ki jih hranimo za obveščanje, trženje in podporo, bomo hranili, dokler nas ne obvestite, da ne želite več prejemati teh informacij na naš e-mail: [email protected], vendar ne več, kot je maksimalna doba hrambe.

 

Kakšne so vaše pravice?
Če mislite, da so osebni podatki, ki jih imamo o vas, napačni ali nepopolni, imate možnost, da pošljete zahtevo o pregledu teh podatkov. Pišite nam preko kontaktnega obrazca https://rimljan.si/ ali na e-mail: [email protected]. Kontaktna oseba za zaščito podatkov (DPC, Data Protection Contact) na e-naslov  [email protected] pisno na Gostilna Rimljan, Marija Sedminek s.p., Rimska cesta 58 Šempeter.